Kotaruokailu shamaanin seurassa

Lappilaista taikaa musiikin ja ruoan merkeissä

Kotaruokailu shamaanin seurassa hellii kaikki aistejasi; musiikkia korville, Lapin taikoja silmille ja herkullisia makuja suulle. Kokonaisuus muodostaa uskomattoman elämyksen, jota muistelet hyvillä mielin vielä pitkään jätettyäsi Lapin tunturit taaksesi. Päivällisen aloittava lappilainen kaste takaa Lapin hyvien haltijoiden suojeluksen, ja kuka saakaan kunnian olla urosporo? Makunystyröitäsi hemmotellaan lappilaisella kuusijuomalla ja porolla eri muodoissa kylmäsavustetusta kuivattuun ja suolattuun. Myös lohta, perunoita ja katkarapuja kermajuustolla on tarjolla. Lopuksi laitetaan suut makeaksi hillalla. Päivällisen aikana kuulet kansanmusiikkia ja tarinan noita-velhosta.

96€/henk.

min. 4 henkilöä
Alle 12-vuotiaat lapset 76€
Ohjelman kesto noin 3 tuntia
Saatavilla vuoden ympäri

Tee varaus tai kysy lisätietoa

Kerro milloin olet tulossa ja miten tavoitan sinut, niin palaamme asiaan.

Tekemistä & kokemista

Kun pelkkä rannalla löhöily ei riitä, Loma-Vietonen tarjoaa oivan vaihtoehdon toimeliaalle lomailijalle sekä kesällä että talvella. Järjestämme monenlaisia ohjattuja retkiä/ohjelmapalveluita, kuten esimerkiksi koiravaljakkoretkiä tai poroihin tutustumisia, jotka taatustivat miellyttävät koko perhettä. Voit tietysti nauttia luonnonkauniista maisemista myös omatoimisesti pyöräillen, vaeltaen, hiihtäen tai lumikenkäillen.

Välinevuokraus

Meiltä saat sekä kesäksi että talveksi tarvitsemasi harrastusvälineet. Ja mikä parasta, monet näistä välineistä ovat asiakkaillemme ilmaisia. Tutustu alla olevaan valikoimaan ja löydä omat suosikkiaktiviteettisi!