Luonnontuotteita lappilaisesta metsästä

Hyödynnä yrtit, marjat ja kuusenkerkät sekä -pihka.

Metsäretki, jonka aikana kerätään eri luonnon antimia, tietenkin riippuen ajankohdasta mitä on tarjolla. Voidaan kerätä kuusen pihkaa tai vuosikasvaimia ja valmistaa pihkavoidetta tai kuusenkerkkäsiirappia. Vaihtoehtoisesti voit oppia mitkä yrtit vaikuttavat meihin rentouttavasti, voimaannuttavasti tai virkistävästi. Yrteistä voimme valmistaa joko yrttiteetä, löylytuoksuja tai kylpysuolaa. Keräämme ja kuivatamme yrtit sekä valmistamme niistä tuotteita, joita voit ottaa mukaasi kotiin.

126€ /henk.

min. 2 henkilöä
Ohjelman kesto noin 3-4 tuntia

Tee varaus tai kysy lisätietoa

Kerro milloin olet tulossa ja miten tavoitan sinut, niin palaamme asiaan.

Tekemistä & kokemista

Kun pelkkä rannalla löhöily ei riitä, Loma-Vietonen tarjoaa oivan vaihtoehdon toimeliaalle lomailijalle sekä kesällä että talvella. Järjestämme monenlaisia ohjattuja retkiä/ohjelmapalveluita, kuten esimerkiksi koiravaljakkoretkiä tai poroihin tutustumisia, jotka taatustivat miellyttävät koko perhettä. Voit tietysti nauttia luonnonkauniista maisemista myös omatoimisesti pyöräillen, vaeltaen, hiihtäen tai lumikenkäillen.

Välinevuokraus

Meiltä saat sekä kesäksi että talveksi tarvitsemasi harrastusvälineet. Ja mikä parasta, monet näistä välineistä ovat asiakkaillemme ilmaisia. Tutustu alla olevaan valikoimaan ja löydä omat suosikkiaktiviteettisi!