Vaellusretki Orhinselänniemeen

Kirkkaat vedet ja kauniit hiekkarannat

Tässä ohjelmapaketissa suuntaamme yhteen lomakylämme kauneimmista kohteista. Matkan voi taittaa autolla tai haluttaessa polkupyörillä. Ensin kiipeämme Raakonvaaran huipulle, josta meille avautuu mahtavat näkymät ”Napapiirin helmeen” eli Miekojärvelle. Aikamme ihasteltuamme jatkamme retkeämme Orinselänniemeen, missä kauniit hiekkarannat tarjoavat hyvät uintimahdollisuudet. Laavussa tai kodassa nautittavan ulkolounaan jälkeen palaamme Loma-Vietoseen, jossa lämmin sauna jo odottaa matkalaisia!

80€ /henk.

min. 2 henkilöä
Ohjelman kesto 5-6 tuntia

Tee varaus tai kysy lisätietoa

Kerro milloin olet tulossa ja miten tavoitan sinut, niin palaamme asiaan.

Tekemistä & kokemista

Kun pelkkä rannalla löhöily ei riitä, Loma-Vietonen tarjoaa oivan vaihtoehdon toimeliaalle lomailijalle sekä kesällä että talvella. Järjestämme monenlaisia ohjattuja retkiä/ohjelmapalveluita, kuten esimerkiksi koiravaljakkoretkiä tai poroihin tutustumisia, jotka taatustivat miellyttävät koko perhettä. Voit tietysti nauttia luonnonkauniista maisemista myös omatoimisesti pyöräillen, vaeltaen, hiihtäen tai lumikenkäillen.

Välinevuokraus

Meiltä saat sekä kesäksi että talveksi tarvitsemasi harrastusvälineet. Ja mikä parasta, monet näistä välineistä ovat asiakkaillemme ilmaisia. Tutustu alla olevaan valikoimaan ja löydä omat suosikkiaktiviteettisi!