Vierailu Joulupukin kotikaupungissa - Keskiviikko

Rovaniemellä riittää nähtävää ja koettavaa

Aamiaisen jälkeen lähdemme autolla Rovaniemelle. Vierailemme Arktikum-museossa parisen tuntia, ja nautimme siellä myös makoisan lounaan. Sen jälkeen matkamme jatkuu Joulupukin Pajakylään, jossa on mahdollista shoppailla, kirjoittaa postikortteja ja tavata itse Joulupukki! Teemme myös pienen pyrähdyksen Rovaniemen keskustaan. Paluumatkalla vierailemme Lehtojärven Lumihotellissa ohjatun kierroksen merkeissä.

148€ /henk.

min. 2 henkilöä
Ohjelman kesto 9 tuntia kuljetuksineen, Rovaniemellä 7 tuntia
4-12-vuotiaat lapset -50%
Alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi

Tee varaus tai kysy lisätietoa

Kerro milloin olet tulossa ja miten tavoitan sinut, niin palaamme asiaan.

Tekemistä & kokemista

Kun pelkkä rannalla löhöily ei riitä, Loma-Vietonen tarjoaa oivan vaihtoehdon toimeliaalle lomailijalle sekä kesällä että talvella. Järjestämme monenlaisia ohjattuja retkiä/ohjelmapalveluita, kuten esimerkiksi koiravaljakkoretkiä tai poroihin tutustumisia, jotka taatustivat miellyttävät koko perhettä. Voit tietysti nauttia luonnonkauniista maisemista myös omatoimisesti pyöräillen, vaeltaen, hiihtäen tai lumikenkäillen.

Välinevuokraus

Meiltä saat sekä kesäksi että talveksi tarvitsemasi harrastusvälineet. Ja mikä parasta, monet näistä välineistä ovat asiakkaillemme ilmaisia. Tutustu alla olevaan valikoimaan ja löydä omat suosikkiaktiviteettisi!