Vierailu porotilalla

Porot ovat erottamaton osa Lappia

Vain viidentoista minuutin päässä Loma-Vietosesta meitä odottaa porofarmi. Sen ystävällinen isäntä opettaa sinulle lassonheiton salat ja tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla uusia taitojasi. Opimme myös porojen paimentamisesta sekä katsomme elokuvan Poron vuosi, jonka jälkeen on aika herkutella nuotiolla paistetuilla lätyillä kodassa. Lätyt nautitaan hillon ja kahvin kera.

65€ /henk.

min. 4 henkilöä
Alle 12-vuotiaat lapset -50%
Ohjelman kesto noin 2 tuntia
Saatavilla vuoden ympäri

Tee varaus tai kysy lisätietoa

Kerro milloin olet tulossa ja miten tavoitan sinut, niin palaamme asiaan.

Tekemistä & kokemista

Kun pelkkä rannalla löhöily ei riitä, Loma-Vietonen tarjoaa oivan vaihtoehdon toimeliaalle lomailijalle sekä kesällä että talvella. Järjestämme monenlaisia ohjattuja retkiä/ohjelmapalveluita, kuten esimerkiksi koiravaljakkoretkiä tai poroihin tutustumisia, jotka taatustivat miellyttävät koko perhettä. Voit tietysti nauttia luonnonkauniista maisemista myös omatoimisesti pyöräillen, vaeltaen, hiihtäen tai lumikenkäillen.

Välinevuokraus

Meiltä saat sekä kesäksi että talveksi tarvitsemasi harrastusvälineet. Ja mikä parasta, monet näistä välineistä ovat asiakkaillemme ilmaisia. Tutustu alla olevaan valikoimaan ja löydä omat suosikkiaktiviteettisi!