Tilat ja ruokailu

Tule maistamaan aitoja, paikallisia makuja.

Loma-Vietosen päärakennus on aito yli 100-vuotias peräpohjalainen maalaistalo, joka toimii myös tilausravintolana. Sen tunnelmallinen pirtti kutsuu nauttimaan kiireettömästä aamukahvista tai maittavasta lounaasta hiihtoretken tai muun ulkoilun jälkeen. Voit myös varata saunan ja viettää aikaa paljussa tai nauttia nuotion loimussa illallista uudessa viihtyisässä kodassa. Luonnon läheisyys ja aktiviteetit antavat loistavat puitteet kokouksille, koulutuksille ja muille tilaisuuksille.

Ruokailu

Kruunaamme lomasi tai tapahtumasi ihanilla ruuilla.
Ravintolamme on avoinna vain tilauksesta, joten ilmoitathan etukäteen halutessasi syödä tai kahvitella meillä.
Asiakaspaikkoja päärakennuksessa 90, mutta yläkertaa käyttämällä saamme paikkaluvuksi jopa 120. Kotaan asiakkaita mahtuu noin 50.
Ruokalistalla on valinnanvaraa tarpeesi mukaan buffetlounaasta kolmen ruokalajin illallisiin.

Ruokailu majoituksen yhteydessä

Ilmoitathan etukäteen varauksen yhteydessä, jos haluat syödä tai kahvitella meillä. Puolihoito 40€ / päivä/henkilö. Täysihoito 54€ / päivä/henkilö. Lapset 4-12 vuotta -50% aterioiden hinnasta. Lapset alle 4 vuotta ilmaiseksi.


Aamupala

12€ / päivä/henkilö

Lounas

15€ / päivä/henkilö

Päivällinen

32€ / päivä/henkilö


Tilat

Tiloissamme voi järjestää tapahtuman tai juhlan noin sadalle henkilölle. Kokousten ja muiden tilaisuuksien lomassa voi käydä pienen patikointiretken vaaran laelle, pyöräillä, pelata frisbeegolfia tai saunoa. Räätälöimme oheisohjelmat ryhmän toiveiden mukaan.
Kysy tarjousta!

Päärakennus

Loma-Vietosen päärakennus on aito yli 100-vuotias peräpohjalainen maalaistalo. Pirttiin mahtuu ruokailemaan noin 50 henkilöä. Päärakennuksessa on myös ns. välikamari, johon mahtuu n. 16 henkilöä ja uuteen tupaan 30 henkilöä. Yläkertaa käyttämällä asiakaspaikkoja saadaan jopa 120.

Poroaitauksen kota

Poroaitauksessa on tunnelmallinen kota 50 henkilölle, jossa voi viettää unohtumattomia teemaillallisia. Kotaa voi vuokrata myös erikseen omille tilaisuuksille hintaan 150€ / ilta.

Rantasauna

Rantasauna Iso-Vietonen järven läheisyydessä, jossa viihtyisä takkahuone ja saunan terassilla palju. Tähän tunnelmalliseen saunarakennukseen voit järjestää tilauksesta myös illanviettopaikan pienille ryhmille. Saunan vuokraus 100€ / ilta. Paljun lämmitys 170€ / ilta. Rannalla on myös pieni kota (15 henkeä), vuokraus 50 € / ilta.

Kokoustila Oppiriihi

Oppiriihi on av-välinen varustettu, persoonallinen kokoustila. Oppiriihessä on tilaa 35 hengelle.

 

Tee varaus tai kysy lisätietoa

Kerro milloin olet tulossa ja miten tavoitan sinut, niin palaamme asiaan.