Kokouspalvelut

Mistä löytyisi kokoustilat lähellä Rovaniemeä, mutta silti sopivan kaukana kiireestä ja stressistä? Loma-Vietonen tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokoustaa upeissa lappilaisissa järvimaisemissa.

Mainio tila kokouksille, seminaareille tai virkistyspäiville

Haluatko järjestää kokouksen, seminaarin tai virkistyspäivät kaukana kaupungin kiireistä? Kerro meille tarpeistasi, niin rakennamme juuri sinulle sopivan paketin: meiltä löytyy useita rakennuksia, jotka mahdollistavat erikokoisten tapahtumien järjestämisen. Modernin kokoustekniikan lisäksi tarjoamme sinulle esimerkiksi myös mahdollisuuden ruokailuihin, majoitukseen sekä illanviettoon rantasaunassamme.

Ota yhteyttä

+358 (0)40 7286 751

tai info@lomavietonen.fi

Kokousvarustelu

  • 86 tuumainen touch screen kokousnäyttö
  • Mikrofoni, nettiyhteydet, kamera
  • Rantasauna ja lämmitetty ulkopalju
  • Rantakota vapaasti käytettävissä
  • Tunnelmallinen kotaillallinen
  • Kahvit ja leivonnaiset
  • Majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa
  • Mahtavat ulkoilumahdollisuudet

Tutustu kokouspaketteihimme

Alla näet esimerkkejä kokouspaketeista. Ota meihin yhteyttä, niin laadimme yhdessä tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Päivän kokouspaketti

Sis. kokoustila 30 henkilölle langattomalla verkolla ja kokoustekniikalla. Tulokahvit makealla tai suolaisella leivällä. Maittava lounas sekä päiväkahvit makealla leivonnaisella.

45 EUR/henkilö

2 päivän kokous

Sis. majoituksen täysihoidolla yhden tai kahden hengen hotellihuoneissa / mökeissä. Kokoustila 30 henkilölle langattomalla verkolla ja esitystekniikalla. Rantasauna ja lämmitetty ulkopalju illalla.

 2 henk/huone 154 eur/henkilö
1 henk/huone 184 EUR/henkilö

Oppiriihi

Oppiriihi on nykyaikaisella tekniikalla varustettu, persoonallinen kokoustila. Kokoustilassa on 86 tuumainen näyttö, johon vain liität tietokoneesi tai mobiililaitteesi ja kaikki on valmista.

Päärakennus

Aitoon yli 100-vuotiaaseen peräpohjalaiseen maalaistaloon mahtuu ruokailemaan noin 50 henkilöä. Erinomainen valinta työyhteisöjen kokoontumisten järjestämiseen.

Poroaitauksen Kota

Poroaitauksessa on tunnelmallinen kota 50 henkilölle, jossa voi viettää unohtumattomia teemaillallisia. Kotaa voi vuokrata myös erikseen omille tilaisuuksille hintaan 300 € / ilta.

Rantasauna

Järven läheisyydessä sijaitsevassa rantasaunassa on viihtyisä takkahuone ja palju terassilla. Tunnelmalliseen saunarakennukseen voit järjestää tilauksesta myös illanviettopaikan pienille ryhmille.

Tekemistä ja mielenrauhaa luonnosta