Tilausravintola

Loma-Vietosen päärakennus on aito yli 100-vuotias peräpohjalainen maalaistalo, joka toimii myös tilausravintolana. Sen tunnelmallinen pirtti kutsuu nauttimaan kiireettömästä aamukahvista tai maittavasta lounaasta hiihtoretken tai muun ulkoilun jälkeen.

Kruunaamme lomasi tai tapahtumasi ihanilla ruuilla

Tiesitkö, että Loma-Vietosen tarina sai alkunsa pitopalvelusta? Vuosien saatossa toimintamme on laajentunut, mutta kaiken keskiössä on yhä omassa kyökissä laaditut ruoat ja leivonnaiset. Mikä olisikaan parempaa kuin käsintehty rieska hiihtoreissun jälkeen tai perinteisellä reseptillä leivottu kampanisu kahvin kera? Tilausravintolastamme voit tilata tarjoilut niin isompiin tilaisuuksiin kuin kahvittelut lomallesi.

  • Ravintolamme on auki vain tilauksesta
  • Ilmoita etukäteen halutessasi syödä tai kahvitella
  • Päärakennuksessa on asiakaspaikkoja 120
  • Kotaan asiakkaita mahtuu noin 50
  • Vaihtoehtoja buffetlounaasta kolmen ruokalajin illalliseen

Ruokailu majoituksen yhteydessä

Ilmoitathan etukäteen varauksen yhteydessä, jos haluat syödä tai kahvitella meillä. Puolihoito 57€ / päivä/henkilö. Täysihoito 74€ / päivä/henkilö. Lapset 4-12 vuotta -50% aterioiden hinnasta. Lapset alle 4 vuotta ilmaiseksi.

Aamupala

15 EUR/henkilö

Lounas

17 EUR/henkilö

Päivällinen

42 EUR/henkilö

Päärakennus

Loma-Vietosen peräpohjalaisessa maalaistalossa on asiakaspaikkoja 90, tunnelmallisessa pirtissä paikkoja on 50 ja uudessa tupapäässä 40 asiakaspaikkaa.

Tuo juhlasi tai kokouksesi meille