Vastuullisuudesta

Luonto on meidän elinehtomme ja haluamme pitää siitä huolen panostamalla vastuulliseen ja kestävään matkailuun.

Ympäristövaikutukset minimoiden

Kunnioitamme ympäristöämme ja pyrimme pitämään ympäristövaikutuksemme vähäisinä minimoimalla päästömme sekä veden- ja energiankulutuksemme. Käytämme ekologisia pesuaineita.

Kestävistä materiaaleista

Mökkimme on rakennettu vanhan ajan rakennusperinteitä kunnioittaen kestävistä materiaaleista. Pyrimme tuomaan esille paikallisuutta, kulttuuria sekä luonnon merkitystä kaikessa toiminnassamme.

Raaka-aineet lähiluonnosta

Ostamme ravintolaamme lähiraaka-aineita paikallisilta kalastajilta, poronlihantuottajilta sekä luonnontuoteyrittäjiltä.

Meille on kunnia-asia kertoa, että käyttämämme marjat ja sienet tulevat ympäröivästä lähiluonnosta ja ne meille keräävät paikalliset poimijat.

Valmistamme itse hillot ja mehut talven varalle kellariin ja leivomme itse leivät sekä makeat leivonnaiset. Näin voimme tarjota asiakkaillemme perinteisiä, puhtaita ja maistuvia makuja ilman lisäaineita.

Luonnossa vastuullisesti

Ohjelmapalvelumme perustuvat suurimmaksi osaksi luonnossa liikkumiseen. Lisäämme toiminnallamme asiakkaidemme tietoisuutta luonnon suojelemisen tärkeydestä ja siellä vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti liikkumisesta.

Paikallisia työllistäen

Matkamuistomyymälässämme on myynnissä paikallisten käsityöalan yrittäjien valmistamia tuotteita. Tuemme paikallista työtä: kaikki työntekijämme ovat paikkakuntalaisia.

Merkkinä työstämme vastuullisen matkailun hyväksi meille on myönnetty Good Travel Seal -sertifikaatti ja Sustainable Travel Finland -merkki

Good Travel Seal Certificate
Sustainable Travel Finland Label