Syötävää Lapin luonnosta

Herkkuja itse valmistaen

Teemme rentouttavan ja voimaannuttavan luontoretken lähimaastoon, josta keräämme vuodenajasta riippuen eri marjoja tai sieniä ( hillaa ja mustikkaa heinäkuussa , puolukkaa ja kaarnikkaa elo-syyskuussa, sieniä elo-syyskuussa) ja valmistamme niistä erilaisia herkkuja. Marjoista teemme hilloa tai leivomme jotain herkullista. Sienistä valmistamme sienipiirakkaa tai sienikeittoa. Metsäretken aikana nautimme kahvit upeissa järvi- ja vaaramaisemissa.

85€ /henk.

min. 2 henkilöä
Alle 12-vuotiaat lapset -50%
Sopii yli 5-vuotiaille lapsille

Tee varaus tai kysy lisätietoa

Kerro milloin olet tulossa ja miten tavoitan sinut, niin palaamme asiaan.

Tekemistä & kokemista

Kun pelkkä rannalla löhöily ei riitä, Loma-Vietonen tarjoaa oivan vaihtoehdon toimeliaalle lomailijalle sekä kesällä että talvella. Järjestämme monenlaisia ohjattuja retkiä/ohjelmapalveluita, kuten esimerkiksi koiravaljakkoretkiä tai poroihin tutustumisia, jotka taatustivat miellyttävät koko perhettä. Voit tietysti nauttia luonnonkauniista maisemista myös omatoimisesti pyöräillen, vaeltaen, hiihtäen tai lumikenkäillen.

Välinevuokraus

Meiltä saat sekä kesäksi että talveksi tarvitsemasi harrastusvälineet. Ja mikä parasta, monet näistä välineistä ovat asiakkaillemme ilmaisia. Tutustu alla olevaan valikoimaan ja löydä omat suosikkiaktiviteettisi!